ja tornem a ser aqui  

escrit per Mestre Almogaver

un any més la companyia catalana torna entre vosaltres, aquest any hem reclutat algun soldat més i segurament els "soldats d'alçada" seran una bona eina per a infondre valor entre les nostres files. En els anys que portem mantenint la batalla no hem tingut cap baixa i cada cop de les nostres baquetes deixen una fonda ferida als usurpadors de les nostres contrades.


Sense mes dil·lació passem llista dels integrants a la nostra companyia d'avançada:


El nostre almugaten, el jefe. Amb els seus tocs de gralla infernal desperten entre nosaltres les mes fondes passions i fan que els nostres cops siguin cada cop mes efectius. Salve Ferran!







La dona de l'almugaten!, mos cuida, mos ajuda i quan mos portem malament mos brama. Una bona senyora com no n'hi ha d'altra. El seu tabal complementa la infernalitat de la gralla masculina.
Salve Ana!







El fill gran del jefe, templat com la seva mare, conciençut com el pare, sofridor patidor pero bon lluitador. Abanderat, tabaler i xerraire.
Salve Andreu!


L'almogaver mes jove, el mes entusiasta i el que es cansa abans, te bon cor i bones intencions, pero compte te el nervi de la mare!
Salve Arnau!














El nostre caçador, es mes intrepipd, el mes directe!, tambe prou certer en els seus tocs de gralla, habil i bon company de fatigues!
Salve Albert!




El nostre estimat "romà", be de provincies pero es realment una persona fora de serie. Cuidador de terres, ramats. proveidor de menjar saludable a l'almugaten i familia.
Salve Miquel!











Vinguda de terres llunyanes, del cor de catalunya amb uns valors extradament modestos i religiosos.
Salve Cé!




Inconformista, dura, lluitadora... es nota el parentiu amb la dona de l'almugaten. El seu tambor no es dixa notar!, pero ui quan es nota!
Salve Copi!






Fa poc que es amb nosaltres pero ens ha captivat la seva empenta la seva originalitat i la lluita cos a cos!, val a dir que aquest "ogre", es mes aviat modest i calladet.
Salve Xavi!




Abanderat, brut com el que més, funanbulista de la lluita armada i amant de les postes de sol, aixi es el nostre...
Salve Eloi!



La nostra curandera, remeiera per execelencia, te herbes per a tot i a tot hora. Incorformista i una mica funanbulista com el seu germà.
Salve Alba!







Un adquisició prou encertada, el vam comprar com a esclau a terres llunyanes i s'ha convertit en un bon soldat, per a presentar batalla.
Salve Guifre!






La joventut es el seu fort, sincer, directe i lluitador. L'amo dels tambors, els seus ritmes son com foc que et crema les entranyes.
Salve Isaac, rei del tambor!



L'humil redactor, el primer d'arribar i l'ultim en marxar del camp de batalla. no se que dir d'este company, no en va es una bona persona, emparentat en l'almugaten, la dona i la cunyada, diriem que esta un pel enchufat.
Salve Jordi!

Presentem doncs respecte als lluitadors, als que es juguen la pell en el camp de batalla dels carrers del poble. Son uns lluitadors exepcionals.





Cridem ben fort... DESPERTAFERRO!!!

This entry was escrit on divendres, de juliol 3 at 11:41 a. m. . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

4 comentaris

Anònim  

Genial!!!!!!! Com a remeiera ja estic preparant mil barrejes i pòcimes per fer més fort el nostre grup! Ningú ens aturarà!

3 de jul. 2009, 14:54:00

felicitats redactor,
de tota la familia almugaten, prepara pagina que enguany ens som uns quants més ... ja,ja,ja.

I tan que deixarem una fonda ferida si més no ens ho passarem molt be.

Dissabte i Diumenge comença la nostra batalla, al crit de

DESPERTAFERRO!!!!!!

3 de jul. 2009, 23:48:00

Ja mos queda menos!

5 de jul. 2009, 22:47:00

Ei, haver si actualitzem la pagina que aquí i falta gent. Salut i força al canut.

9 de jul. 2010, 11:13:00

Publica un comentari a l'entrada